Onze printers

Tevo Tarantulla

Ik (Leo) ben begonnen in 2017 met een goedkope zelfbouwprinter van Aliexpress. Ik zat thuis met een zware Burn-out, dus “vrije tijd” genoegd.
Na veel zoeken op internet niet gekozen voor een kant en klare, maar een bouwpakket, de Tevo Tarantulla. Een op dat moment zeer populaire printer met een Facebook groep van meer dan 25.000 leden.
Ik heb de printer opgebouwd en ben met behulp van internet 3 maanden aan printen en verbeteren geweest. Het resultaat is redelijk goed. Echter met een Fused Deposition Modelling (FDM) printer (een printer met een extruder en filament op de rol),zul je altijd de laagjes blijven zien, hoe goed je printer ook afgesteld staat.

Tevo Tarantulla

Creality Ender-5 Pro

Ik (Barry) ben nieuw in het wereldje van 3D printen. Besmet geraakt door het zien van de mogelijkheden en resultaten die Leo heeft behaald.
Sinds kort staat dan ook de Ender-5 Pro van Creality bij mij in huis. Mijn keus is hierop gevallen door vele positieve reviews gelezen te hebben.
Ook wilde ik een printer die niet te vergelijken is met de printer van Leo, waardoor we hier onze ervaringen in verschillende printers kunnen delen.
Op dit moment ben ik veel aan het testen en aan het fine tunen om het beste resultaat uit de printer te kunnen krijgen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de resultaten.

Ik zal binnenkort hier mijn bevindingen over de printer plaatsen.

3d printer